Ferestre din PVC

Ferestrele din PVC reprezintă soluții eficiente de iluminare a unui spațiu, oferind în același timp un grad mare de izolare termică și fonică. În funcție de configurația aleasă, ferestrele din PVC pot transforma spațiul interior deschizându-l și izolându-l, fără a face compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea și longevitatea în operare.

Ferestrele din PVC sunt sigure, fiind întărite prin profile din oțel galvanizat, oferind atât protecție anti-efracție cât și protecție împotriva vântului, ploii și a focului.

Particularități

Ferestrele din PVC sunt produse complexe, formate din combinații de tocuri și cercevele (părțile mobile de deschidere) din PVC cu 3, 5 sau 7 camere și geam termo-izolant în 2 sau 3 foi.

Ferestrele din PVC folosesc pentru toc și cercevele materiale solide și cu un grad scăzut de transfer termic, ranforsate cu profile în ”U” din oțel galvanizat cu o grosime de 1,5 sau 2 mm, ce oferă rigiditate și protecție anti-efracție.

PVC-ul asigură, pe lângă rezistență pe termen lung și greutate redusă, izolare termică eficientă și rezistența la deformări mecanice și condiții meteo extreme. Feroneria robustă integrată, alături de balamalele heavy duty (rezistente la peste 17.000 de cicluri de închidere/deschidere), asigură o folosire îndelungată în condițiile unei mentenanțe reduse.

Ferestrele din PVC au geam cu proprietăți termo-izolante care se poate monta în câteva configurații clasice, alături de configurații specifice țintite pentru un anumit scop (ex. izolație fonică avansată).

Ferestrele din aluminiu sunt concepute pentru reducerea pierderilor. Geamurile dublu-vitrate (cunoscute sub numele de termopan) reduc pierderile de căldură cu 40% față de geamurile clasice, în timp ce geamul termopan cu peliculă de oxizi metalici crește eficiența termică a ferestrei cu 30-50% față de soluția dublu-vitrată fără peliculă.

Cu cât coeficientul de transfer termic este mai mic, cu atât sunt mai bune performanțele termo-izolante. Coeficientul de transfer termic reprezintă cantitatea de căldură pierdută printr-o suprafață de 1 m2 de geam sau perete, când există o diferență de 1°C între interior și exterior. Pentru o eficiență termică ridicată, valoarea coeficientului de transfer termic trebuie să fie sub sau egală cu 2W/m2K.


Avantaje

  • Profile ce oferă o izolare termică de nivel înalt;

  • Rezistență la apă și vânt;

  • Material rezistent la variațile de temperatură și UV;

  • Costuri de întreținere scăzute;

  • Protecție la foc și fum;

  • Feronerie robustă și ușor de operat;

  • Scăderea costurilor de încălzire a imobilului;

  • Creșterea temperaturii interioare pe timp de iarnă cu până la 17 °C.

ADRESA

Sos. Bucuresti, Nr. 215

Loc. Ciorogirla, Ilfov 077055